U poslednje vreme turneje određenih filmova umeju da se pretvore u malu modnu reviju. To je posebno slučaj sa onim ostvarenjima u kojima glavnu ulogu igra zanosna glumica koja inače važi za ikonu stila. Prisetimo se kako nas je Jennifer Lawrence s poslednjim Hunger Games nastavkom redovno šarmirala sjajnim red carpet izdanjima, kao i da smo Monicu i njenu koleginicu Leu iz poslednjeg Bonda pratili od Londona do Nju Delhija.

Ovoga puta u našem fokusu je Blake Lively - rasna lepotica i naslednica onog starog holivudskog glamura koja ovih dana uveliko promoviše svoj poslednji film All I See Is You. Tokom jednog dana, Blake je uspela da promeni čak sedam izdanja gostujući u nekoliko talk show emisija.

Tada je ponela nekoliko prilično efektnih kombinacija, poput pepito kombinezona s potpisom Chanela, zatim pop-art haljinu Oscara de la Rente i sjajno odelo Ralpha Laurena koje je pokupilo najviše pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Među tim kreacijama bila je i metalik Chanel haljina uzanog kroja sa trakastim resama na donjem delu od kolena, zatvorenog i prozirnog dekoleta, bez rukava. 

Blake je u njoj izgledala prelepo, nalik princezi odevenoj u glamuroznoj, vintage kreaciji čija tekstura je dodatno bila ukrašena isprepletenim šljokičavim trakicima u ljubičastoj boji. Haljina koja je i dan danas u trendu, inače je deo prolećne couture kolekcije iz 2007.

Poređenje sa princezom nije slučajno. Pre Blake, tu istu haljinu su nosile čak dve monačke princeze - Beatrice Borromeo, supruga Pierra Casiraghia (koji je sedmi u liniji za presto), kao i Caroline, princeza od Hanovera, inače Pierrova majka i ćerka Grace Kelly.

Ipak, nijednoj nije stajalo tako kao Blake. A objektivni smo!  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/