Opšte je poznato da Bella Hadid ne provodi mnogo vremena u kancelariji i da su ipak modne piste njen fah. Međutim, sklona odevnom eksperimentisanju, pronašla je zanimljiv način da reinterpretira garderobu poslovne dame i to nam se posebno dopalo...

Naime, u četvrtak uveče u Njujorku lepa brineta je izabrala zanimljiv outfit koji svakako može da služi kao inspiracija čak i za poslovni look! Ne znači da bi ga u potpunosti trebalo kopirati, ali ovakvu modnu celinu treba imati u vidu.

Belu, oversize košulju kalifornijska lepotica je delimično uvukla u široke crno-sive pantalone i zajedno sa martinkama zaokružila jednu jednostavnu, ali efektnu celinu. 

Međutim, ono čime je manekenka dala novi smisao kombinaciji su upečatljivi aksesoari - kaiš sa torbicom preko košulje + torba na ramenu! Modna formula osamedesetih godina 20. veka u izvođenju gospođice Hadid doprinela je vrhunskoj stilizaciji, što potvrđuje i opšte oduševljenje brojnih fanove koji su ostavili komentare pohvale na Instagramu: "Diva!", "Prelepo."," Divna si Bella."

Ono što je takođe evidentno je moderni izbor frizure u vidu visoke punđe, minimalna make-up intervencija i pogled skriven iza tamnih naočara.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/