Lepa Catherine fotografisana je na njujorškom JFK aerodromu u stajliš kombinaciji za put, a paparaci su je prepoznali bez obzira na veliki obod crnog šešira i tamnih naočara za sunce. Međutim, ono što je modnim ekspertima uvek prepoznatljivo kada je u pitanju poznata glumica, jeste uvek ravno isfenirana duga braon kosa, damski stajling, kao i vitka, zavidna figura.

Poneti potpuno uske crne pantalone od kombinacije klasične i izvrnute kože, kao da su u pitanju najudobnije pamučne helanke, mnogima je veliki izazov i sa dvadeset godina, a kamoli kad imate plus četrdeset ili čak više.

Ipak, Catherine ovaj komad nosi sa velikom lakoćom. Ono što je nama najviše zapalo za oči, jeste činjenica da glumica u ovom otfitu ne izgleda ni dan starije od trideset, a činjenica je da će uskoro proslaviti jubilarnih 50.

Uz uske kožne pantalone, glumica je kombinovala svilenu bluzu crne boje sa V izrezom, upasanu u pantalone, te sivkastozltani, vuneni Chanel blejzer umesto jakne, dok je stajling zaokružila kožnim crnim baletankama i fantastičnim šeširom u istoj boji sa kožnom trakom kao uklapajućim detaljem u ovaj šik outfit.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/