Na jubilarnim, 40. po redu  dodelama nagrada Kennedy Center Honors u Vašingtonu, koje se dodeljuju svake godine različitim umetničkim stvaraocima koji su doprineli američkoj kulturi, nagrađeni su pevačica Gloria Estefan, pevač Lionel Richie, reper i glumac LL Cool J, plesačica i koreograf Carmen de Lavallade, te tv legenda Norman Lear.

Svečanosti su prisustvovale i brojne poznate ličnosti, od kojih je na crvenom tepihu najviše plenila zanosnom lepotom Eva.

Mada, na prvi pogled prilično jednostavna, te može se reći i svedenog kroja, crna duga koktel haljina koju je ponela glumica isticala se prvenstveno svojim dubokim dekolteom, koji iako je sezao praktično sve du pupka, ipak nije previše otkrivao i činio je kreaciju koja dolazi iz modne kuće Balmain prilično glamuroznom.

Tu je i detalj koji ovu elegantnu crnu haljinu takođe ne svrstava u red klasičnih i daje kreaciji na težini, naime u pitanju je haljina na preklop koja sa jedne strane (duž struka) ima izvezenu zlatnu aplikaciju.

Eva je dominantan izgled zaokružila crnim poteticama sa tankim kaišićima, te kosom stilizovanom tako što je ispeglana na ravno.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/