Godine prolazi a ono u što je većina sumnjala, više se ne dovodi u pitanje: Victoria Beckham je ikona stila i jedna od najzanimljivijih dizajnerki današnjice. Britanska kreatorka samo dve nedelje nakon što je debitovala sa svojoj prazničnom Tuxedo kolekcijom, sada u fokusu ima elegantne i sofisticirane modele iz sopstvene pre-fall kolekcije za 2018!

Po običaju, niko nije bolji ambasador modela s potpisom Victorije, od nje same! Ona je i dalje najbolji ambasador i model sopstvenih kreacija, a to je dokazala i sinoć kada je na svoj Instagram nalog postovala dva outfita iz svoje pre-fall 2018 kolekcije. 

Ovi modeli će tek sledeće godine biti u prodaji, ali to ne znači da već sada neki ekskluzivni kupci ne mogu da šopinguju poslednju modu s potpisom britanske kreatorke. 

U prvoj kombinaciji Vicky je demonstrirala kako da nosite tople zlatkasto-krem nijanse sa prugicama. Britanka se ovoga puta opredelila za malo širi model kaputa s dvoredim kopčanjem u boji peska, ravan kroj pantalona u camel nijansi sa linijom i beličastu košulju sa bordo tanjim prugama koju je upasala u pantalone. 

Drugi look je već bio formalniji i sveo se na vunenu haljinu nabranih rukava, s prskanim apstraktnim zelenim printom na beloj podlozi, ovalnog i poluzatvorenog dekoltea, dužine do članka sa blagim padom. Zanimljiv je bio izbor detalja u vidu plavih salonki i bordosmeđe tašne koju je ležerno stavila sa strane, ispod lakta.

Jedna vrlo ženstvena, ladylike i moderna kombinacija koja ima tu soft harmoniju i lepotu.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/