Što se tiče stila, odevanja i beauty trikova, priznajemo da smo mi iz redakcije Elle.rs oduševljeni svakim Aninim izborom.

Primetili smo da Ana voli jednostavne dizajnirane komade, svedenih krojeva, a ono po čemu bismo je još izdvojili su svakako zavidi aksesaori kojima, kao prava ikona stila, podiže svaki look na zavidan nivo.  

Tik početkom 2018. godine, na svom Instagram profilu uz kratak opis da sa "Suncem počinje Nova godina" Ana je demonstrirala kako zanimljivi detalji doprinose da izgledamo šik i moderno. 

U njenom izvođenju to podrazumeva oversize naočare sa zelenim okvirom i viseće minđuše u obliku stilizovanog lista, zlatne boje. Na osnovu fotografija, primetili smo da gospođa Schweinsteiger obožava ove minđuše, jer nije prvi put da ih je ponela - interesantan su detalj koji može da se lako kombinuje i u dnevnim, ali i večernjim odevnim varijantama. 

Ovog puta, uz crnu rolku i maslinasto zeleni kardigan, detalji za koje se Ana opredelila su se odlično uklopili, a uz nezaobilazni osmeh, bivša sportiskinja sa stilom ulazi u Novu godinu. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je na različine načine Ana Ivanović kombinovala trendi viseće minđuše: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/