Na 75. dodeli Zlatnih globusa, održanoj 7. januara u hotelu Beverly Hilton u Holivudu, četiri nagrade je odeneo film Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Martina McDonaghe, uključujući i one za najbolju dramu, kao i za glavnu glumicu Frances McDormand. 

Ipak, ovu čuvenu manifestaciju koja nagoveštava i potencijalne dobitnike Oskara obeležio je all black dress code u znak podrške i saosećanja sa žrtvama seksualnih predatora.
Podsetimo, inicijativu je pokrenula organizacija Time's Up, koja se bori protiv seksualnog zlostavljanja i maltretranja. 

Pored zvanične ceromenije, definitivno najzanimljiviji segment večeri ljubiteljima mode i stila je bio defile poznatih zvezda na crvenom tepihu. Trenutak kada su se holivudske dive poput Nicole Kidman, Alison Brie, Susan Sarandon, Susan Sarandon, Elisabeth Moss pojavile na crvenom tepihu, veče je postalo veoma zanimljivo.

U pratnji svog sina Pax-a, Ange je blistala u glam Versace kreaciji, izgledajući poput dive iz ere dobrog, starog Holivuda.

Duga haljina sastoji se od dve vrste tekstila - neprozirnog platna koji prati liniju tela i gornjeg transparentnog segmenta. Draž ove nesvakidašnje toalete čini upravo plašt haljine koji igra i ulogu rukava, a oivičen je i paperjem koje je dalo šik i otmen momenat celom dizajnu. 

Zvezda filmova By the Sea i Changeling je upotunila kombinaciju sa dijamantskim, visećim minđušama, a u beauty sferi Angelina se držala minimalnih intervencija - blage šminke rozikastih tonova i zavezane kose sa dva puštena pramena. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je blistala Angelina Jolie na 75. dodeli Golden Globes. 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/