Iako je do kraljevskog venčanja godine ostalo još prilično (19. maj) Meghan Markle i princ Harry uveliko su u zvaničnim pripremama i dužnostima, shodno protokolima koji su predviđeni pre svadbe. 

Princ Harry i njegova verenica Meghan Markle juče su tako posetili glavni grad Velsa i to u velikom stilu! Šarmantan princ je izgledao gospodski ali i ležerno u teget izdanju sa belom košuljom i kobalt džemperu, dok je simpatična, prirodna i spontana Meghan privlačila poglede okupljenih jednostavnom, mladalačkom outfitu pokazavši svima da je Kate prošlost a ona nova ikona stila u krugu kraljevske porodice.

Jednostavno i mladalački, američka glumica se opredelila za uske crne farmerice i elegentan kaput sa stilizovanom mašnom koji potpisuje Stella McCartney. Otmeno izdanje Markle je upotpunila šik detaljima - čizmicama na blok štiklu od pliša i zelenom tašnom sa pečatom modne kuće DeMellier. 

Magija elegancije krila se i ispod kaputa, kada je crnka prilikom posete jednom zamku u Kardifu skinula kaputić! U prvi plan je izbila zimska karo bluza koja je vratila u fokus čamac izrez, ali u skroz drugom ruhu.

Na sledećoj strani pogledajte kako je Meghan Markle izgledala kada je skinula kaput:

PageBreak

Crno-bela karo vunena bluza, dugih je rukava sa ukrasnim, ali lažnim džepovima sa strane, zanimljive dužine do kukova. Ovaj kroj nam se posebno dopao, kao i njegova univerzalnost, a to je da na trendi način igra ulogu sakoa. 

Buduća princeza u beauty sferi igra na kartu jednostavnosti - niska punđica, pramenovi kose koji slobodno padaju i lice skoro bez šminke. 

Iako strani mediji navode da krši pravila ponašanja - potpisivala je autograme, dozvolila selfe što nikako nije dozvoljeno pripadnicima kraljevske porodice, ipak nam se čini nam da Meghan unosi nove standarde kraljevskog ponašanja u čijoj osnovi leži opuštenost i pristupačnost izgleda. I zato nam se posebno dopada. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/