Napuštajući vazduhoplovnu bazu u Merilendu u četvrtak, ćerka predsednika Amerike svojom odevnom kombinacijom je ostavila sve bez reči!

Fotografije koje su se munjevitom brzinom proširile Internetom bile su obasute nizom komentara koji su se odnosili na njen savršen izgled, ali i na to da izgleda tako moćno kao da je ona predsednica Amerike, a ne njen otac.

Iako nas na prvi pogled može navesti misao da je lepa plavuša preuzela modni recept od svoje maćehe Melanije koja je u više navrata demonstrirala savršene i efekta izdanja - Kao da je ona predsednik: Melania Trump u savršenoj sivoj haljini i kaputu koji potpisuje Bottega Veneta, moramo da konstatujemo kako je ćerka Donalda Trumpa drastično unapredila svoj stil. 

Podsetimo da ju je modna javnost često kritikovala zbog konzervativnih izdanja, jednoličnih krojeva, kao i sigurnih kombinacija, ali sada Ivanka je odgovorila i to na veoma primeren način.

Sudeću po fotografijama, Ivanka je izgledala kao manekenka koja pozira za neku prestižnu modnu kampanju ili editorijal u crnom ansamblu koji su činili pantalone i rolka. Crnu podlogu Ivanka je finiširala fantastičnim oversize camel kaputem naglašenih revera i džepova. 

Igra boja, moćan hod, puštena plava kosa i torba u ruci, dozvolili su nam da kažemo da je 36-godišnjakinja pravi primer uspešne dame koja se ovog puta obukla bez najmanje greške - moderno, trendi i moćno! 

Na sledećoj strani pogledajte kako  je izgledala Ivanka Trump.

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/