U francuskoj prestonici kulture i mode, Angelina je iskoristila priliku da se upozna sa prvom damom Francuske Brigitte Macron

Za ovaj susret zvezda filomova Salt i Changeling se opredelila za svedeniju, ali veoma upečtaljivu i otmenu odevnu varijantu u kojoj je izgledala vrlo samouvereno, profesionalno i moćno! 

Shodno prilici i u duhu zvaničnijeg povoda, jer ipak se upoznaje sa Brigitte Macron, lepa Angelina je izabrala belu, peplum haljinu mini dužine koju je finiširala sivim oversize ogrtačem od fine vune.

Kompletnu kombinaciju Angie  je podigla na viši nivo francuskim sinonimom za visoku modu - luksuznim Louis Vuitton detaljima, salonkama i torbom u camel boji.

Na jedinstven način, brineta je odala omaž francuskoj modi i puštene kose, pogledom sakrivenih iza atraktivnih okruglih naočara i crvenim karminom, glumica je demonstrirala jedno fenomenlano izdanje koje joj savršeno pristaje! 

Na sledećoj strani pogledajte fotografije Angeline Jolie i Brigitte Macron. 

PageBreak

Sa druge strane, gospođa Macron ni ovog puta nije odustala od svog ležernog izgleda kog su činile crne pantalone, bela košulja i svetlosivi sako. Iako nam se na prvi pogled može učiniti da dame deluju koordinisano, ovaj susret je za ljubitelje mode bio više nego zanimljiv!

Na licu mesta mogli da vidimo dva različita stila koja zajedno odlično funkcionišu -  francusku stilsku opuštenost i američka modnu perfekciju!  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/