Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su ovih dana u zvaničnoj poseti Švedskoj i uživaju veliku pažnju domaćina. Mediji ih stalno prate, a Kate je i dalje u centru pažnje - u stopu se prati njeno ponašanje, ali i odeća koju oblači shodno prilikama. 

Britanski par je prisutvovao gala večeri koju su organizovali švedski premijer i njegova supruga i tom prilikom lepa Kate je blistala u dugoj haljinu koju potpisuje modni dizajner Erdem. Kreacija cvetnog dezena u osnovi je zlatne boje, dugih rukava dok posebnu sofisticiranu draž daje ruska kragna, kao i preklop na grudima. 

Kaiš na struku prekida liniju tela koju prati kroj haljina, ali unosi i dinamiku u ovaj elegantan komad. Iako haljina odiše modernim i trendi vajbom, Kate ovog puta nije izabrala adekvatnu frizuru i šminku.

Naime, brineta se opredelila za staromodnu punđu i već mnogo puta viđeni način šminkanja - provereni recept koji čini tehnika smokie eye i rumenilo braonkastih tonova. 

Ne želimo da budemo prestrogi, ali čini nam se da bi messy punđica, kao i karmin u jarkoj boji popravio celokupni utisak. Ovako ostaje utisak da je efekat otmenosti ipak umanjen konzervativnijim beauty izborom. 

Na sledećoj strini pogledajte kako je izgledala Kate Middleton.

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/