Od kada je postala prva dama Amerike, mediji nisu prestali da prate svaki njen korak.

Već tada formirane su dve struje - oni koji analiziraju svaki njen pokret, držanje i posebno odnos sa Donaldom, do onih koje ne zanima zašto Melania izbegava da se drži za ruke sa suprugom, već su isključivo okrenuti ka njenim modnim izborima.

Pogađate, mi spadamo u tu drugu grupu.

Onu koja je od starta ubeđena da je Melania najbolje odevena prva dama Amerike u istoriji SAD-a. Dobro, evidentno je da Melaniji na ruku ide sjajna figura, otmeno držanje i manekenski staž, ali da ova lejdi ima stila dokazala je već stotinu puta.  

Pa i sada kada je očito uspela da opet zabavi i druge medije koji su uvereni da je lepa Slovenka pronašla sjajan odevni način da izbegne to diskutabilno držanje.

Naime, juče smo videli američki predsednički par ispred Bele kuće kako se sprema da krene putem Ohaja.

Za taj put Melania je odenula jednu od svojih definitivno najmoćnijih kombinacija koja se bazirala na žutoj rolci i statement kaputu u istoj boji (oba komada potpisuje Ralph Lauren) i midi kožnoj suknji dizajnera Pierra Hervea sa diskretnim šlicem koji je otkrio njene zategnute i duge noge.

Ostatak je bio u skladu sa omiljenim detaljima prve dame: animal print salonke sa visokom, tankom štiklom i braon kožna torba pravougaonog oblika sa štepom.

Raspuštena kosa, naočare i taj ležeran momenat u vidu prebačenog kaputa preko ramena (koji košta 5.000 dolara), učinio je da Melania izgleda kao da je najmoćnija žena na svetu.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/