Margot Robbie, 27-godišnja plavuša koja je pažnju medija privukla pre pet godina ulogom zanosne Naomi u filmu The Wolf of Wall Street opet je u centru medijske pažnje. Za to je zaslužna glavna uloga u ostvarenju prema istinitom događaju I, Tonya u kom igra američku klizačicu Tonyae Harding koja se našla u sred skandala nakon indikacija da je naredila napad na koleginicu Nancy Kerrigan,

Uloga problematične Tonye donela je lepoj Margot nominaciju za glavnu žensku nagradu, i priliku da je vidimo na tradicionalnom ručku svih nominovanih.

Margot se za tu priliku pojavila u prelepoj mini haljini s potpisom Chanela.

Beličast tvid, prošaran crnim pletivom u vidu horiznotanlnih pruga stajao je kao saliven dugonogoj lepotici koja je u modelu francuske kuće izgledala moderno i šik.  

I u domenu aksesoara, simpatična plavuša je nastavila da briljira upotpunivši kombinaciju crnim, jednostavnim sandalama kao i mini Chanel torbom sa zlatnim lancem od meke crne kože!

Blago prelomljen lob i veoma neutralna prirodna šminka učinili su da Robbie izgleda poput manekenke: mlado, sveže i prelepo.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/