Lepa Jenn odavno važi za jednu od najatraktivnijih glumica današnjice.

Zvezda filmova American Hustle, Silver Linings Playbook i serijala The Hunger Games, takođe je dama koja je na crveni tepih zajedno sa Blake Lively i Scarlett Johansson vratila taj glamur starog Holivuda koji je krasio Avu Gardner, Elizabeth Taylor i ostale zvezde.

Poslednji niz godina nakon uloga u dramama poput filmova Joy i Silver Linings Playbook, Jenn se angažovala više u fizički prilično zahtevnim filmovima - Hunger Games, Passengers i poslednji Red Sparrow u kom glumi rusku špijunku. 

Da su naporni dani snimanja kao i zahtev da bude u fit formi preoblikovali telo slavne glumice koja je najavila malu pauzu od glume zarad učestvovanja u TimesUp inicijativi i sličnom aktivizmu, Lawrence nam je demonstrirala juče u Londonu na zakazanom photocallu špijunskog trilera Red Sparrow.

U stilu svog alter-ega Domenike koja često svoj femme fatale koristi u svrhe špijunskih akcija, Jennifer je pokazala zavidnu figuru pojavivši se u smeloj, dekoltiranoj haljini sa šlicem. Pažnja svih medija, pa i naša bila je usmerena ka fenomenalnoj figuri glumice koja je znatno smršala.  

Crna haljina srcolikog dekoltea na šire bretele sa nitnama, imala je i prilično dubok šlic s leve strane koji je otkrio glumičine seksepilne noge. Elegantne crne sandale sa kaiščićima finiširale su ovaj look, kao i aviator naočare. Ništa više nije bilo potrebno, jer haljina sama po sebi je bila killer komad koji je "odradio" svoje.  

Samo nekoliko sati kasnije Jenn je zablistala i na crvenom tepihu londonske premijere, odevena u dekoltiranu svetlucavu Dior haljinu, izgledajući kao disko diva iz sedamdesetih, sve sa krupnim loknama i stavom #theonlygirlintheworld!

Pogledajte na sledećoj stranici kako je izgledala Jennifer na premijeri:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/