Prilikom posete australijskog premijera Americi tokom proteklog vikenda Melania Trump je obezbedila da i ovog puta bude glavni predmet strane štampe. Ne, nisu u pitanju bili propusti u protokolu ili neprimereno ponašanje, već odevna kombinacija koja ostavlja bez daha i koja je predmet naših modnih želja. 

Za ovu zvaničnu priliku, Slovenka je odgovorila u visini zadatka izabravši svedeni Dolce & Gabbana kaput sa velikim stilskim zaokretom koji nas je oduševio. Veličanstveni crni komad je oivičen zlatnim paspulom oko kragne i ima dva pojasa - jedan koji je tik ispod grudi, dok se drugi nalazi oko struka. 

Zlatna dugmad koja se nalaze u predelu stomaka obezbedila je taj military momenat, a sama upečetljiva igra dve boje je još više dobila na stilskoj snazi zbog odličnog izbora omiljenog ženskog detalja - cipela. 

U ovakvim kombinacijama, možda bismo izabrale crne salonke i tako odigrali na siguricu, ali u slučaju gospođe Trump zlatne stileto Manolo Blahnik cipele su te koje su upotpunile moćan look.

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Melania Trump: 

PageBreak