Tokom Milanske nedelje mode, Gigi je mahom u drištvu sa sestrom Bellom, bila senzacija podjednako na ulici modne metropole, koliko i na samoj pisti. Svaku street style kombinaciju koju Gigi ponese mahom možemo svesti pod kategoriju modernog urbanog izgleda.

Tu su obavezno trendi detalji, poput recimo neizostavnog oversized kroja ili obaveznih sunčanih "a la matrix" naočara. Međutim, ono u čemu je Gigi neprikosnovena jeste veština kombinovanja modernih komada i odvažnost da ponese neke potpuno neočekivane.

Što je bio slučaj sa stajlingom koji je Gigi pre par dana prošetala ulicama Milana.

Naime, lepa manekenka je ponela crnu uzanu majicu u paru sa kraćom teksas jaknom u tamnoj nijansi sive, ispranog teksasa. Ipak zvezda stajlinga su bile fenomenalne i totalno neobične pvc pantalone kojim je nadogradila prilično jednostavne i obične komade.

Pvc pantalone su se isticale providnim nogavicama (od neke vrste pvc najlona) sa crnim dezenom, poput onih printova kakvi su uobičajeni za najlonke, dok je sedalni deo izgledao poput crnog mini šortsa. Definitivno komad koji ne samo da se ne bi svako usudio da ponese, već i onaj koji bi se usudio to sasvim sigurno ne bi izneo u ovako dobroj stilizaciji outfita.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/