Kada neko zaista živi u svetu mode, sigurno je da mu je mnogo lakše da odabere odgovarajuću kombinaciju za određen događaj i da se pri tome predstavi u najboljem mogućem svetlu. Ali, 44-godišnja manekenka je maher u ovoj sferi.

Neke od njenih kombinacija možda prođu nezapaženo, druge su sasvim korektne, ali su neke jednostavno fantastične.

Međutim, ono što nas oduševljava jeste zapravo jednostavnost ovih outfita.

Praktično na Kate nikada nećete videti nekakvu komplikovanu kreaciju ili outfit koji se sastoji od kompletiranog nakita u spoju sa aksesoarima i upečatljivim komadima kakve nose recimo modne influenserke na Instagramu.

Kate ima svoj prepoznatljivi stil, koji je miks rokenrola, grunge i chica. Među njenim ključnim komadima su svakako kožna jakna, taman jeans, animal print bluza, bundica i mala crna haljina. Od toga ne odstupa ni kada hita ka reviji nekog prestižnog brenda.

Na pariskoj reviji Saint Laurenta Kate se pojavila u monohromatskoj crnoj kombinaciji koja se bazirala na slim jeansu i tufnastoj bluzi koja se sa trakicom vezuje oko vrata. Naravno, look je ispratio model crnih čizmica.

Međutim, ono što je ostavilo jak modni utisak jeste fenomenalna bunda u toplim tonovima narandžaste i braon koji se prožimaju, a čiji stajling neodoljivo podseća na one koji su se nosili 70-ih. Završi pečat je dala fantastična braon torbica od piton kože, sa zlatnom kopčom.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/