Koliko god nama takvi komadi delovali zabavno i luckasto, uvek nas zanima kako ovako maštovite kombinacije mogu da nađu primenu u svakodnevnoj modi.

Naravno da za nošenje odvažne Gucci mode, morate da budete smeli i hrabri jer odevni komadi koje potpisuje Alessandro Michele "vrište" od boja, dezena, šavova, aplikacija i sve su samo ne obični, jednostavni i klasični.  

Ovakvu modnu poslasticu, koja vrvi od detalja, slojevitosti, ali i oduše genijalnim stajlingom može samo da ponese Rihanna, koja je na svoj profil šerovala sliku na kojoj je u Gucci garderobi od glave do pete!

Bad girl se u gornjem delu opredelila za retro duks na kopčanje sa rukavima u prepoznatljivom logo printu smeđe boje dok je deo oko dekoltea i stomaka bio prekriven prugastim dezenom u beloj, crvenoj i zelenoj boji. Široke pantalone sa Gucci monogramom završavaju se ranflom, vežu se lastišem oko struka i zajedno sa duksem na šnir finiširane su kožnim, masivnim, braon kaputem. 

Ovo retro- sportska kombinacija nadograđena je zelenim chic sandalama.

Da, da. To je ona mrska kombinacija: trenerka + štikle koju izgleda samo Riri može da iznese bez straha da će je modni kritičari napasti. Uostalom, "it's ugly, until Rihanna decides it's not". 

Torbica, geto lančići i ogrlice, zelene viseće minđuše možda su svima too much, ali svesno njima je Riri zaokružila svoju odevnu celinu na svoj način "više je više". Zato, koliko god je kombinacija fashion NO NO, moramo da uzmemo u obzir od koga dolazi i ko je nosi. 

I zato je moramo pohvaliti - za smelost i originalnost. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala Rihanna:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/