Mlada glumica Lupita Nyong'o nas po pitanju njenih odevnih izbora predviđenim za javne nastupe, sve više oduševljava. Inteligentna mlada dama skrenula je pažnju na sebe fantastičnom haljinom na 86. dodeli Oskara kada je i nagrađena ovom statuom za film 12 years a slaveLupita Nyong'o: Kraljica Holivuda i crvenog tepiha, da bi posle toga samo nastavila stlske uspehe da niže. 

Na manifestaciji Essence Black Women u Holivudu, održanoj u četvrtak povodom prestojećeg Oskara,  simpatična Lupita se opredelila za više nego interesantnu kombinaciju koja je sve prisutne ostavila i ovog puta u senci.

Tamnoputa gracija je blistala u crno-pink haljini zanimljivog kroja, inspirisanom modom osamdesetih i afričkom modnom kulturom.

Kreacija je crnim kaišem "podeljena" na dva dela: dok je gornji segment dubokog V izreza i naglašenih puf rukava, donji čini uska suknja sa crnim karnerima kako po rubu kreacije, tako i sa strane suknje. Upravo ti naglašeni karneli idinkuju na afrički folklor, a zlatni segmenti, kao i različiti dezeni nas teleportuju u najslavnije vreme Madonne i Cindy Loper.   

Kompletan look, Lupita je zaokružila jednostavnim crnim salonkama, kao i diskretnim dijamanskim minđušama i prstenjem.

U beauty domenu zvezda filma Black Panther uvele je jednu osvežavajuću novinu - iako smo je u poslednje vreme viđali sa zalizanom kosom, ovog puta je briljirala sa puštenom, kratkom frizurom koja je idealna inspiracija za dame sa ovom dužinom kose. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/