Možda je sinoć bila najglamuroznija noć u Holivudu, ali to nikako ne biste znali da ste prvo videli ove modne katastrofe, koje je predvodila američka glumica meksičkog porekla...

Neke stvari nam stvarno nisu jasne. Na primer: udati ste za čoveka koji je na čelu grupacije, u čijem vlasništvu su najveće modne kuće ( Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Stella McCartney, Alexander McQueen i dr.) te su vam na raspolaganju najbolje i najglamuroznije kreacije top dizajnera, a vi odaberete nešto ovako katastrofalno!? 

Pa čak i tada, pitamo se da li te osobe imaju ogledalo, da li im je dobra dioptrija i zašto ih neko od bliskih ljudi nije zaustavio pre nego što su uspeli da šokiraju sve modne kritičare i dospu na listu najgore odevenih?

Ovo se draga Salmice, sve na tebe odnosi. Naime, 51-godišnja glumica i supruga François-Henri Pinault koji stoji na čelu grupacije Kering, definitivno ima sklonost ka kičastim momentima, ali opet ume i da zablista, i to posebno kada je u pitanju događaj glamurozan i prestižan poput dodele Oskara.    

Naime, Salma se pojavila u bizarnoj šljokičavoj lila haljini kojoj su te šljokice dale efekat prskanog dezena. Gucci, kuća čiji dnk je more is more, na ovaj diskutabilan materijal koji je bio prepun nabora, karnera i sečen u struku, morala je da stavi dijamantsku ogrlicu koja je prekrila njen pozamašan dekolte, sa spoljne i zadnje strane.

Ukratko: Salma je izgledala kao da je uzela treš zavesu od šljokica iz nekog kozmetičkog salona. 

Pored Salme, negativne komentare je pokupila Viola Davis koja se pojavila u svetlucavoj pink haljini Michael Korsa. Haljina možda i ne bi bila toliko užasna (teško, ali..), da je Viola imala drugačiji beauty umesto alki i afro-disko kose.

Pogledajte na sledećoj stranici ko je još razočarao noćas na Oskarima: 

PageBreak

St. Vincent

Whoopi Goldberg

Andra Day

Haley Bennett

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/