Ako postoji filmsko veče koje sve glumačke zvezde s nestrpljenjem kao i mi iščekuju, onda je to definitivno dodela filmskih nagrada Američke filmske akademije, čuveni Oscar!

Najglamuroznija noć u godini opet je okupila sam creme de la creme iz sedme umetnosti. Dok je na "bini" trijumfovao film "The shape of water" u režiji meksičkog režisera Guillermo del Toro, osvojivši zlatni kipić za Najbolji film, režiju, originalnu muziku, produkcijski dizajn i scenario, na crvenom tepihu tek je nekolicina dama zablistala.

Ovo je moramo priznati prvi Oskar u poslednjih desetak godina na kom smo teško pronalazili sjajne izbore. Više je bilo onih dama koje su toliko razočarale da su preovladale nad filmskim zvezdama koje su se potrudile da završile na svim listama najbolje odevenih.    

Ako je suditi prema oceni modnih kritičara i prisutnih najlepši je bio trio: Nicole Kidman (Armani Prive), Zendaya (G. Valli) i Margot Robbie (Chanel) dok su Salma Hayek (Gucci) i Viola Davis (Michael Kors) najviše razočarale svojim vrlo diskutabilnim i razočaravajućim izborom.

Pogledajte u nastavku top 6: 

Nicole Kidman u Armani Prive

Margot Robbie u Chanel Haute Couture