Ovan

Posao:Pozicija Merkura, već početkom perioda, upozorava da bi trebalo da izbegavate konflikte sa kolegama. Ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, medicinom ili naučnim radom, bićete uspešni. Naglašeno deveto polje sa poslednjom Mesečevom četvrti, 9. marta, najavljuje nove poslove sa strancima, kao i uvećanje prihoda preko kontakata sa poslovnim partnerima iz prekooekanskih zemalja.

Ljubav: Partnerovo ponašanje, posle 6. marta, može da izazove vašu sumnju. Ipak, ne brinite, i vi ćete privlačiti pažnju suprotnog pola, gde god da se pojavite. Preko nekih poslovnih kontakata možete da upoznate duhovitu, atraktivnu osobu.

Zdravlje: Čuvajte se sportskih povreda.

Bik

Posao: Poslednja Mesečeva četvrt u osmoj astrološkoj kući, 9. marta, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije. Naglašen znak Ovna donosi vam mogućnosti za zaradu preko paralelnih izvora prihoda. Zbog aspekata Merkura, planete komunikacija koja vlada kućom posla, trebalo bi da se klonite rasprava sa saradnicima i nadređenima.

Ljubav: Vaš vladalac Venera, simbol novca, 6. marta, ulazi u vašu kuću tajni, donoseći vam mogućnost ulaska u paralelnu ili vezu sa osobom koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem. U drugoj polobini nedelje, klonite se rasprava sa partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom vodenom znaku.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija respiratornih organa.

Blizanci

Posao: Početkom perioda, nećete moći glavu da dignete od posla, jer ćete biti pritisnuti obavezama i rokovima. Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa nagoveštava mogućnost dogovora sa potencijalnim poslovnim partnerom koji živi u drugom gradu ili zemlji. Krajem nedelje, možete da dođete do veće sume novca, naročito ukoliko ste prisutni u javnosti, zbog posla.

Ljubav: U prvoj polovini perioda, na kraćem putu možete da upoznate neku Vodoliju ili Strelca. Jupiter, vladalac sedme astrološke kuće, 9. marta kreće retrogradnim hodom, pa će partner od vas očekivati više podrške i razumevanja. Jedan Strelac misli na vas, a Lav vam šalje SMS.

Zdravlje: Podložnost povredama.

Rak

Posao: U prvoj polovini nedelje, trebalo bi da se klonite rasprava sa saradnicima i nadređenima. Zbog pozicije Merkura, vladaoca astroloških polja komunikacija i prepreka, posle 6. marta, budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora i potpisivanje ugovora sa strancima. Krajem perioda, izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Ljubav: Mnoštvo planeta u Strelcu, sredinom perioda, donosi vam zaradu preko saradnje sa strancima, ako se bavite naučnim radom ili nekim kreativnim zanimanjem. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u astrološkoj kući kreativnosti i ljubavi, 9. marta, može da vas zaintrigira osoba koju ćete upoznati preko poslovnih kontakata.

Zdravlje: Konzumirajte namirnice bogate vitaminima.

Lav

Posao: Posle 9. marta. Jupiter kreće retrogradnim hodom, zbog čega možete da očekujete prolongiranje nekih poslova sa strancima.

Ljubav: Početkom perioda, pazite se skandala, ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Merkur u vatrenom Ovnu, upozorava vas da pokušate da izbegnete ljubomorne scene i svađe sa partnerom.

Zdravlje: Rekreirajte se.

Devica

Posao: Pozicija vašeg vladaoca Merkura, posle 6. marta, može loše da utiče na vaše rasuđivanje u poslovnoj komunikaciji. Ako imate zakazano ročište na sudu u vezi s nekom nekretninom, trebalo bi da pažljivije proučite odredbe ugovora ili dokumentaciju. Krajem perioda, izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.

Ljubav: Zbog naglašenog znaka Ovna u koji "pada" vaša šesta astrološka kuća, na nekom poslovnom skupu, početkom perioda, možete da upoznate zanimljivu osobu koja radi u turizmu, marketingu ili medijima. Ako ste avgustovska Devica, vašu pažnju na nekom kraćem putu može da privuče jedna Riba.

Zdravlje: Provodite više vremena u društvu prijatelja. 

PageBreak

Vaga

Posao: Povedite više računa o finansijama posle 9. marta, kada Jupiter kreće retrogradnim hodom preko vašeg astrološkog polja posla, naročito ako ste rođeni u trećoj dekadi. Ulazak Merkura u znak Ovna, 6. marta, donosi vam mogućnost uspostavljanja kontakata sa strancima ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Ljubav: Krajem nedelje, u vreme poslednje Mesečeve četvrti, možete da upoznate osobu koja često putuje, zbog posla. Uticaj vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi, slabi posle 6. marta, upozoravajući vas da izbegavate rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Čuvajte se donošenja pogrešnih odluka u vezi sa Strelcem ili Lavom.

Zdravlje: Smanjite obroke.

Škorpija

Posao: Do 9. marta, kada Jupiter kreće retrogradnim hodom preko vašeg znaka, trebalo bi da obavite važne dogovore ili potpisivanje ugovora sa strancima, naročito ako planirate da obnovite ili produžite saradnju sa njima. Oslabljena pozicija Merkura, vladaoca astroloških polja rizika i novca, upozorava da krajem nedelje izbegavate nepotrebne troškove.

Ljubav: Posle 6. marta, ulaskom Venere, vladaoca vašeg polja ljubavi u Ovna, možete da uđete u vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Pozicija Merkura, simbola flerta, krajem perioda, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu vezu sa harizmatičnom osobom. Rak misli na vas, A Riba vam šalje SMS.

Zdravlje: Provodite više vremena sa prijateljima.

Strelac

Posao: Vaš vladalac Jupiter, simbol prosperiteta, 9. marta, kreće retrogradnim hodom, donoseći vam zastoj u poslovima sa strancima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku, potrudite se da uspostavitee bolje odnose sa saradnicima, naročito ako vaše zanimanje ima veze sa medicinom, farmacijom ili naučno-istraživačkim radom.

Ljubav: Pozicija Merkura i Venere u Ovnu, posle 6. marta, povoljno utiče na vašu komunikaciju sa partnerom i članovima porodice. Sredinom nedelje, na nekom predavanju ili kraćem putu, možete da upoznate šarmantnu osobu. U drugoj polovini perioda, trebalo bi da obratite više pažnje na jednog Ovna ili Blizanca.

Zdravlje: Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

Jarac

Posao: Merkur, planeta biznisa, ulaskom u znak Ovna, 6. marta, najavljuje mogućnost sklapanja poslova sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašoj kući podsvesti i tajni, 9. marta, veće su šanse da postignete isplative dogovore sa poslovnim partnerima i potencijalnim saradnicima.

Ljubav: Aspekti vašeg vladaoca Saturna, simbola prošlosti i trajanja, nagoveštavaju kratkotrajno zahlađenje odnosa sa partnerom, naročito ukoliko ste u braku ili dužoj vezi. Ako ste slobodni, na nekoj zabavi kod prijatelja ili proslavi rođendana, možete da upoznate mlađu osobu koja će vam se dopasti već na prvi pogled.

Zdravlje: Moguće reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: U vreme poslednje Mesečeve četvrti, u drugoj polovini perioda, možete da pokrenete saradnju sa osobama koje već poznajete preko prijatelja. U isto vreme, posle 9. marta, Jupiter, planeta prosperiteta i kontakata sa strancima, kreće retrogradnim hodom, zbog čega bi bilo bolje da izbegavate nepotrebne troškove i podizanje kredita.

Ljubav: Pozicija Merkura, planete biznisa, usmerava vašu pažnju ka obnovi saradnje sa nekadašnjim partnerima iz inostranstva. Posle 6. marta, ulaskom Venere, planete ljubavi i uživanja u znak Ovna, partner postaje zahtevniji, jer očekuje da ispunite obećanja koja ste mu odavno dali. Strelac misli na vas, Blizanac vam šalje SMS.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

Ribe

Posao: Već početkom perioda, odgovara vam ojačana pozicija Merkura, ukoliko se bavite privatnim biznisom, naročito advokaturom. Kvadrat između Sunca u vašem znaku i Meseca u vašoj astrološkoj kući karijere, 9. marta, podstiče vas da pronađete način kako da proširite poslovni prostor ali vas čini i nervoznim zbog dogovora sa strancima koji niste uspeli da dovršite.

Ljubav: Oslabljena pozicija Venere, planete ljubavi u astrološkoj kući posla, posle 6. marta, predstavnice nežnijeg pola može da odvede u zagrljaj nekog kolege. Ako ste muškarac, krajem nedelje, možete da upoznate interesantnu osobu preko neke društvene mreže ili interneta.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/