Pored toga što je vrlo angažovana i nagrađivana glumica, Gwyneth Paltrow je poznata i po nesvakidašnjim i luckastim izjavama - 6 legendarnih izjava holivudske dive koje će vas nasmejati do suza, kao i instančanim osećajem za modu. 

Njen stil kao i smisao za oblačenje malo je drugačiji od ostalih diva sličnog senzibiliteta - opredeljuje se za jednostavnije komade, obožava kreacije koje dolaze s potpisom Prade, sandale su joj omiljena obuća i jedno vreme je važila za ultimate ikonu stila.

Iako je poslednji niz godina potisnuta u drugi modni plan od strane mlađih i aktuelnijih dama, s vremena na vreme Gwyneth ume da nas veoma iznenadi stajlingom, što se upravo dogodilo za vikend kada smo uspešnu poslovnu "Goop" ženu i oskarovku videli na festivalu Sun Valley Film Festival

Gwyneth se pojavila u izdanju doslovno inspirisanom modom osamdesetih, u čijem fokusu je bio gornji deo. Preko svilene, nežne bluze glumica je obukla retro, kropovan džemper od tvida sa naglašenim "puf" rukavima koji nas je oduševio. 

Gornji segment, Gwyneth je nadogradila širokim patalonama koje se blago sužavaju, a prividno ih je "produžila" transparentnim cipelama sa cvetnim ukrasima. 

Ako postoji jedan nedostatak, ogleda se time što svilena bluza "viri" u vratnom delu i na taj način Gwyneth izgleda kao da nema vrat. U našoj verziji, opredelili bismo za look bez bluze, jer bismo ostavili da fanki džemper dominira celinom. 

Na sledećoj strani pogledajte kako je izgledala simpatična Gwyneth Paltrow: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/