Jordanska kraljica Rania zajedno sa suprugom bila je u dvodnevnoj, zvaničnoj poseti Holandiji. Na opšte oduševljenje ljubitelja mode, Rania i holandska kraljica Maxima demonstrirale su prvoklasan stil koji nije mogao da prođe bez našeg radara. 

U opštim crtama, moramo da istaknemo da je siva boja dominirala u oba slučaja, ali je ipak odisala jednim kraljevskim "tonom"...

Raniu i Maksimu krasili su osmesi i odevna usklađenost, koja nije bila slučajna.

Obe dame, svaka na svoj način, iskazale su svoj pristup odevanju, različit u senzibilitetu, ali podjednako efektan.

Kraljica Rania od Jordana opredelila se za rolku i ustručeni Salvatore Ferragamo sako u sivoj boji, dok je belim, maksi kilotama na ivicu s potpisom Alexandera McQueena dosledno ispratila eleganciju kojom je odisala kompletna njena kombinacija.

Sofisticirana brineta zaokružila je svoj izgled sivim Gianvito Rossi salonkama i Fendi tašnom koju je držala u ruci. 

Rame uz rame do nje, stajala je prelepa Maxima koja se opredelila za ladylook sivu haljinu dužih rukava, midi dužine, koju krase karneri u prednjem delu.

Aksesoarima u boji ćilibara Maxima je doprinela da cela kombinacija izgleda veoma atraktivno - braon kaiš, salonke, rukavica i tašna pripadaju klasičnom odevnom opredeljenju, ali turban - taj zavidni detalj podigao je celokupnu kombinaciju na nivo šika. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/