Kažu da je pravi start godine zapravo početak proleća. Da je do tada, sve u nekom zimskom snu, usporeno i potisnuto, da bi se "probudilo" ili još pravilnije rečeno "procvetalo" sa prvim naznakama proleća koje se osete u tom čarobnom aprilu kome je i legendarni Zdravko Čolić posvetio jednu od svojih kultnih pesama.

Naš april ovoga puta protiče u znaku ikone s prostora ex-Juge - prelepe Severine koja po prvi put krasi naslovnicu Elle magazina.

U saradnji sa Aura kozmetikom, popularna hrvatska pevačica stala je ispred objektiva Miloša Nadaždina u ružičastoj bundi, stilizovana u svoj prepoznatljiv osmeh i fenomenalan ruž s potpisom naše najpoznatije make-up kuće.  

Uz najnoviji broj magazina ekipa Elle-a spremila je i do sada njen najbolji wedding dodatak. Za potrebe ovog specijalnog broja Brana Kostić i Ana Ostojić. su zajedno sa Dušanom Petrovićem i Barbarom Tatalović otputovali na jednodnevno snimanje u Veneciju.

Rezultat?

Veličanstven editorijal sa kreacijama Biljane Tipsarević, Lavani Couture, Predraga Đuknića, Iv Ice i Tijane Žunić.    

Pročitajte u nastavku koje su glavne priče aprilskog broja koji je u prodaji od 22. marta:

# Severina otkrila svoju beauty rutinu i tajnu iza savršenog izgleda

Naslovnu stranu sa Severinom prati i beauty intervju u kom je pop zvezda otkrila šta nosi u neseseru, koja je njena dnevna i večernja rutina kao i koji karmin preferira.

# Ivan Medenica

Najoštrije kritičarsko pero ovdašnjeg teatra i umetnički direktor Bitefa, Ivan Medenica, otkrio je Aleksandru Đuričiću u aprilskom broju kako su ga doktor Spock i Jovan Ćirilov naučili da cepidlake uvek imaju budućnost.

# Ladies lunch

Duška Jovanić i Marija Ratković ugostile su u aprilskom #ladieslunch, u luksuznom i smirenom ambijentu Salona 1905, Manju Grčić, direktorku medijske kuće Antenna group u čijem sastavu je i Televizija Prva, Nadu Miletić Nevajdu, direktorku međunarodne farmaceutske kompanije Eucerin u Srbiji i Oliveru Stojanović, osnivačicu i direktorku firme Absolut Time koja na naše tržište donosi luksuzne brendove satova i nakita. Divna ženska petorka najavila je aprilsku temu - Working Girl, tokom koje su pričale o poslu iz ženske perspektive koja obavezno uključuje i stres pred velikim filozofskim pitanjem „Šta da obučem?“

foto: Monika Pavlović

# Hubert de Givenchy

Hubert de Givenchy bio je najelegantniji, najdecentniji, najdiskretniji i najmuževniji kreator visoke mode svih vremena, pravi džentlmen i couturier starog kova koji je oblačio najveće ikone stila svog doba, od koga se sentimentalno oprostio Ivan Lozić.

# Kako pronaći sreću na poslu

Zašto uopšte radimo?

Aprilski broj za temu ima #work. U specijalnoj priči ugostili smo pet apsolutnih pobednica koje rade poslove iz snova. Njihove priče nekoga mogu  da inspirišu da u potpunosti promeni pravac svoje karijere, ili da samo svoj budilnik podesi na sat ranije. Stvar je u tome što pronalaženje sopstvene formule za sreću i uspeh proizilazi iz dve stvari: poznavanja sebe i metoda pokušaja i pogreške.

# Iz kuhinje genija

Šta su kuvali Frida Kahlo, Salvador Dali, Sigmund Freud, Ernest Hemingway i Luis Bunuel i kako kreativnost utiče na liniju otkrila je Marija Mićanović u aprilskom broju.

foto: Miljana Vuković