Poznata po izazovnom hodu i provokativnim izdanjima na revijama kuće Victoria's Secret, Rosie Huntington-Whitley važi i za damu koja neguje sjajan off-duty stil.

Njena poslovna street style, kao i dnevna, ležerna izdanja odišu nekom suptilnom sofisticiranošću, koja je skoro pa uvek rezultat savršeno uklopljenih dizajnerskih komada.

Tako je bilo kada smo je ugledali na ulicama Njujorka, nakon poslovnog sastanka na kom je ponela efektnu bossy kombinaciju, osveženu detaljem koji će biti, ako već i nije, HIT sezone. 

Naime, slavna tridesetogodišnjakinja se opredelila za sivkasti komlet koji čine oversize sako sa dvorednim kopčanjem, kao i široke zvoncare koje potisuje kreatorka Georgia Alice. Kroj zvoncara, pamučno-laneno tkanje i suptilan karo momenat učinili su da model bude sam po sebi vrlo urban i atraktivan.

Ipak, Rosie je utisak još više pojačala opredelivši se za detalj koji je oda devedesetim - kožnu, crnu Gucci torbicu oko struka, koja je postala jedan od najpopularnijih aksesoara sezone.  U stilskom nastavku, svoju retro kombinaciju manekenka je uobličila Manolo Blahnik plastičnim sandalama, kao i tamnim naočarima dizajnerke Victorie Beckham. 

Samo dan ranije Rosie je takođe prošetala jedan fenomenalan look, koji se takođe bazirao na karo dezenu i torbici iz 90-ih.

Pogledajte na sledećoj stranici kako je izgledala Rosie u tom izdanju:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/