Žena fantastičnih glasovnih mogućnosti, supruga, majka, angažovana ličnost i još mnogo pohvalnih osobina vezuje se uz ime pevačice Beyonce. 

Iako ne želimo da "upiremo prstom" i pronalazimo zamerku na njen rad, karijeru, privatni život, ipak smo primetili da poslednjih godinu dana queen Bey ima drastične oscilacije u odevanju - ili je hvalimo do beskraja ili nas ostavi sa pitanjem "zašto, ali zašto si to obukla?"

Stilske krajnosti u koje ide jednostavno nemaju opravdanje, ali ih moramo konstatovati, analizirati i naučiti iz njenih grešaka, pošto to Bey očigledno neće. 

Naime, u Los Anđelesu na žurci povodom rođendana repera Big Seana, prelepa crnkinja se pojavila sa suprugom Jay-Z u kombinaciji koju je u potpunosti upropastila bizarnom obućom.

Pohvalićemo njen odevni izbor - bela bluza na crvene tufnice, u stilu osamdesetih sa puf rukavom na jedno rame i upečetljivim karnerom koji se pruža po sredini, kao i šire, iscepane farmerice bile su sasvim dobar duo koji je mogao da se nadogradi uz crvene platforme ili salonke. Na primer.

Ali ne. Te opcije nisu pale na pamet rnb zvezdi koja se pre opredelila za crvene lakovane papuče na štiklu sa krznom i perjem! Ne želimo da budemo prestrogi, ali ovaj kič na nogama jednostavno ne prolazi i pokazuje koliko samo jedan detalj može da promeni kompletan izgled!  

Na sledećoj strani pogledajte kako je Beyonce izgledala:

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/