Shodno svečanosti i proslavi jednog od najvećih hrišćanskih praznika odevni izbor španske kraljice je bio skoro po običaju savršen sa jednim odevnim, infantilnim detaljem koji nam se posebno dopao. Uneti malo zabave u konzervativnije kraljevske kombinacije svakako je nešto što priželjkujemo da vidimo, a posebno nam je drago što je to uradila jedna od naših rojal miljenica - Letizia.   

Španska kraljica je blistala u teget Hugo Boss kilote pantalonama na ivicu sa visokim strukom, koje imaju i srebrnu dugmad sa strane. Kroj kilota na ivicu je idealan za mršavice kakva je i sama Letizia, koja je savršen model pantalona nadogradila teget bluzom na bele tufne koju potpisuje Carolina Herreira.

Stilska ujednačenost nastavljena je teget salonkama. Ipak, ceo look ne bi bio toliko zabavan i tres chic da nije bilo Uterque torbe! Naime, lepa brineta je izabrala mini torbu u boji pudinga od jagode ili pez bombona i svakako uvela svoj elegantan look u jednu zabavnu, pa čak i detinjastu dimenziju koja je ponekad zaista potrebna članovima kraljevske porodice koji često izgledaju vrlo strogo i nepristupačno. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/