Karo u boji

Ako pitate modne urednike, cvetni dezen ovog proleća je karo i tu nema nikakve diskusije!

ELLE vas savetuje da uzmete lekcije chic Cher Horowitz iz kultnog filma Clueless i potražite mini slip haljinu sa karo dezenom u žuto-belo-crnoj varijanti. Ako vam je ta opcija drastična, tu je mini suknja A forme koja ide uz sve i rešava vaš problem!

Tufne

Večan dezen tokom proleća dobija poseban tretman, cvetajući na svilenim bluzama, lepršavim suknjama i cigaret pantalonama! Mi vam savetujemo da potražite slip haljinu sa krupnim tufnicama koju možete nositi uz starke i mules sandale.

Print trešnjica

Voćni dezeni predstavljaju poseban prolećni dope. Ovaj print nosile su i naše majke i bake te najbolje stoji retro krojevima poput haljina na bretele. Mi navijamo za motiv trešnica, mada nam i lubenica izgleda privlačno i zabavno.  

Pruge u duginim bojama

Ako ste od onih koji ne vole klasičnu crno-belu prugastu igru, onda su dugine boje vaš najbolji izbor. Birajte vedre kombinacije boja koje će osvežiti vaše ostale odevne komade. ELLE navija za laneno-pamučnu kraću košulju koja se vezuje u prednjem delu i sjajno kombinuje uz beo jeans i teksas šorts. 

Zvezdice

Da li ste vi zvezda ili ? Naravno da ste superstar, a svaki superstar bi trebao da ima u svom ormaru neki zvezdani komad! Na primer maksi ljubičastu suknju sa zvezdicama ili bomberku.

Tropska egzotika

Ukoliko želite da dozovete već sada leto, najbolji način da to uradite je da odaberete komad u tropskom dezenu. 

Priredila: Ana Dodig

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/