Povodom dolaska Samanthe Barry na mesto glavne i odgovorne urednice magazina Glamour u Njujorku je sinoć priređen party koji je okupio uticajne i poznate ličnosti. Zvezda večeri ipak nije bila Samantha već Amal Clooney koja je iznenadila sve svojim izborom odeće!

Ovakav stilski zaokret nismo ni mi očekivali od naše miljenice iz sveta slavnih. U želji da potpuno odstupi od elegantnih izdanja, Amal je izabrala kombinaciju koju bismo mogli da zamislimo vrlo lako na Kaiji Gerber ili Belli Hadid, i to kao opciju za neki zabavan Halloween događaj.

Amal se upravo opredelila za kombinaciju koja je nešto između scenskog i pozorišnog kostima, i koja je naišla na vrlo oprečne komentare. Za sada većina zagovorava da je ovo bio prvi promašaj uvek besprekorno doterane britanske advokatice.    

Supruga glumca Georgea Clooneya izabrala je seksi, crveni, čipkasti korset Isabele Allard srcastog dekoltea, sa bretelama, dugačkim rukavima, i dugim šlepom. Izborom vatrenocrvene boje, Amal je neizmerno naglasila svoj seksepil koji je bio ispraćen talasastom, sjajnom kosom i crvenim karminom.

Nadogradnja je bila vrlo obična, jer je Amal shvatila da će crveni korset biti "taj" model o kome će se pričati te se opredelila za uske, crne farmerice i kožne rokerske čizme, što je doprinelo da u "paketu" izgleda nalik nekoj strip junakinji. 

Iako nas je iznenadila moramo da joj odamo priznanje za hrabrost da odstupi od uobičajnog i poigra se s nekim novim modelima. To pokazuej svakako njenu drugu stranu koja je otvorena za zabavu i eksperimentisanje. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/