Naša 24h inspiracija i jedna od najomiljenijih modnih dama današnjice - Victoria Beckham juče je obeležila svoj 44. rođendan u Los Anđelesu! Dan je bio predviđen za slavlje sa porodicom, dok je veče rezervisala za večeru sa svojom jačom polovinom - bivšim fudbalerom, David Beckhamom. 

Oba rođendanska outfita koja je obukla, bila su predmet interesovanja modnih medija, jer ne samo da se i ovde predstavila kao najbolja ambasadorka svog brenda, već je ostala dosledna jednostavnim, a tako efektnim komadima. 

Na svom Instagram profilu, britanska dizajnerka je objavila porodičnu fotografiju gde pozira sa decom "od glave do pete" u belom ansamblu.

Bele zvoncare na ivicu, nadograđene su interesantnom jaknom koja u isto vreme igra ulogu blejzera i košulje, dok je sa puštenom kosom i naglašenim hajlajterom na obrazima i u beauty segmentu Victoria blistala!

Pre momenta sa pantalonama, Vicky se sa porodicom i gostima ( Eva Longoria u podmakloj trudnoći nije propustila feštu najbolje prijateljice) družila u beloj suknji, ispod koje su virile divne lavanda salonke.

Na sledećoj strani pogledajte drugo rođendansko izdanje Victorije Beckham: 

PageBreak

Za večernju proslavu svog 44. rođendana gospođa Beckham se opredelila za nežnu varijantu - roze, midi haljinu od svile. Jednostavni kroj kreacije sa kimono rukavima, Vicky je nadogradila sa sandalama u puder boji i braon torbom koju je nosila u ruci. 

Za razliku od prethodne varijante koji je podrazumevao stilizaciju i u pogledu frizure i šminke, ovde se dizajnerka opredelila za messy nisku punđicu, dok je pogled sakrila iza svog zaštitnog znaka - oversize naočara. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/