Vest da je postao stric po treći put, princ Harry i njegova buduća supruga Meghan Markle juče su primili na službi u crkvi St Martin-in-the-Fields. Budući kraljevski par je prisustvovao shodno svojim dužnostima i obavezama obeležavanju smrti 18-godišnjeg Stephena Lawrencea, žrtve rasističkog napada u londonskoj četvrti Eltham.  

Iako većina modnih medija bar do sada neizmerno hvali stil i outfite harizmatične Meghan, ovog puta njen izbor podlegao je oštroj diskusiji i mnogi su ga proglasili neprimernim. 

Bivša glumica izabrala je veoma efektnu haljinu brenda Hugo Boss koja je crna, sa sitnim belim akcentima po celoj dužini. Kaišem je ustručila ležerniji kroj kreacije, a u totalu Meghan deluje veoma elegantno, kao da se spremila da ide na popodnevni koktel, a ne na komemorativnu službu. 

Ovakav izbor izazvao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama - "Obožavam Meghan, ali neko bi trebao da objasni da prestane s nepoštivanjem propisanog stajlinga za događanja na kojima prisustvuje", "Haljina je veoma neprimerena". 

Samo da je preko ramena prebacila ešarpu ili obukla blejzer, ova zapravo vrlo sofisticirana kombinacia bila bi pun pogodak.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/