Deo glumačke postave filma "Oceans 8" koji će premijerno biti prikazan 8. juna prisustvovao je na manifestaciji CinemaCon američkog Nacionalnog udruženja filmskih umetnika. 

Ženski spin-off trilogije "Oceans" Stivena Soderberga okupio je zaista impresivnu glumačku ekipu, na čelu sa Sandrom Bullock i Cate Blanchett koje su predvodile predstavljanje filma na konvenciji. 

Sandrini obožavatelji posebno mu se raduju jer svoju omiljenu glumicu nisu videli na velikim ekranima od 2015. godine. Nakon duže pauze tokom koje se posvetila svojoj porodici, lepa 53-godišnjakinja spremna je za povratak i to u velikom stilu.

S obzirom na to da se radnja "Oceans 8" odigrava oko pljačke na popularnoj MET gali, očekuje se da će film biti nadahnut sjajnim odevnim kombinacijama, a glumice su na konvenciji već pokazale da će nas fenomenalnim outfitimauveseljavati i tokom promotivne turneje.

Upravo se Sandra istakla svojom kombinacijom - nosila je uske kožne pantalone u kombinaciji s fantastičnim kimonom koji je za ovu priliku igrao ulogu haljine.

Model dizajnerke Johanne Ortiz u tamnoplavoj i zlatnoj boji napravljen je od materijala visokog sjaja i ukrašen efektnom masivnom mašnom, a prodaje se po ceni od oko 1900 evra.

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/