Taman kada smo pomislila da bivša supruga glumca Toma Crusea briljira u svim izdanjima na crvenom tepihu, dogodio se izuzetak koji je rasplamsao modnu online štamu! 

Možda smo previše očekivali - još jednu besprekornu toaletu u nizu, ali Katie je ovog puta ipak prošetala ne baš tako impresivno izdanje. Za svečanost je izabrala preusku kreaciju Zaca Posena koja joj je stajala tako da ne samo da ne dozvoljava da se kreće, već i da ne može da diše u njoj.

Ljubičasta haljina jeste naglasila njenu savršenu figuru, ali pogrešan izbor dekolte, čudno sečenje kroja ispod grudi, kao i po malo bizaran vez u predelu bretela i grudi odavali su utisak kao da je po svaku cenu morala da uđe u tu haljinu. Tokom cele večeri, ostavila je utisak kipa, i iako je imala i sako, mnogi smatraju da je pogoršao situaciju, jer  dužina do struka u kombinaciji sa haljinom koja ima i šlep, jednostavno ne funkcioniše. 

Ipak, moramo pohvaliti njen beauty izbor, posebno beskprekorni bob, koji koliko god bio odličan, nije mogao da popravi situaciju. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/