Meghan Markle i princ Harry proglasili su svoju veridbu 27. novembra 2017. godine i tom prilikom objevili photocall iz Kensington palate. Slike srećnog para obišle su svet a ubrzo je otkriveno i da će kraljevsko venčanje godine biti održano 19. maja.

Još od tada, celokupna modna i svetska javnost veoma je preokupirana kako će mlada izgledati, koji model venčanice će nositi i ko će haljinu dizajnirati...

Novinar Omid Scobie iz magazina Us Weekly objavio je da će bivša glumica nositi usku haljinu i da ju je već isprobala, dok će pomoć oko organizacije dobiti od svoje dobre prijateljice stilistkinje Jessice Mulroney. 

Sa druge strane, britanski tabloid Daily mail početkom maja istakao je da će mlada nositi kreaciju brenda Ralph & Russo i da će se posle zvanične ceremonije preobući u drugu haljinu. Takođe, Daily mail smatra da će houte couture kreacija iznositi oko 100 hiljada funti.

Ako su glasine tačne, sudeći po DNK stilskom kodu kuće Ralph & Russo, možemo da očekujemo da će Meghan izabrati najverovatnije suptilnu kreaciju sa vezenim detaljima i čipkom. 

Međutim, na kladionicama najveći dizajnerski pik što se tiče venčanice ima modna kuća Alexander McQueen, ali mnogi modni znalci smatraju da će harizmatična crnka ipak odustati od McQueena, jer je taj izbor već imala vojvotkinja od Kembridža, lepa Kate Midlleton.

Druga dizajnerska kuća na kladionicama je Erdem, inače jedna od najomiljenijih lepe buduće princeze. U međuvremenu, Roland Mouret koji je i prijatelj lepe glumice, za Elle je izjavio: "Ona tačno zna šta voli i moguće je saradnja. Sad sam već rekao previše."

U trci venčanicu koju bi ponela Markle, nalazi se i brend Burberry i mnogi smatraju da je baš ova britanska kuća najbliži kandidat za princezinu venčanicu. 

Bilo kako bilo, ni princ Harry neće unapred videti venčanicu, jer shodno tradiciji - mladoženja može da vidi nevestinu haljinu tek kada bude bila u njoj!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/