Porodičnom dramom "Todos lo saben" dvostrukog iranskog oskrovca Asghara Farhadija sa Penelopom Cruz i Javierom Bardemom u glavnim ulogama juče je u Kanu svečano otvoren 71. Međunarodni filmski festival. 

Bračni i glumački par Cruz-Bardem bio je definitivno zvezda večeri.

Dok se Javier opredelio za klasično crno odelo sa leptir mašnom, njegova lepša polovina blistala je u Chanel couture kreaciji. 

Duga haljina na bretele skrojena je od dva materijala različitih tekstura - svile cvetnog prozirnog dezena i čipkom koja se nalazi na rubu oko grudi i na suknji. Ova čipkasto-čupkasta struktura stvara trodimenzionalni, ali veoma glamurozni efekat koji dosta upućuje na dive starog Holivuda. 

U samom kroju - gornji, korsetni deo i raskošna suknja, prisutna je nota besprekorne ženstvenosti, dok su crvene viseće minđuše od rubina svedeno ali glamurozno finiširale ovaj look.

Naše oduševljenje i veliko BRAVO upućujemo na račun jednostavne, puštene kose i make-up izbor koji se sveo na braonkaste tonove kojima je glumica maksimalno istakla oči i jagodice. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/