Iako su filmske dive odale počast vrhunskom visokom glamuru i od početka festivala nekoliko puta do sada nas apsolutno ostavile bez dana, poznati modeli dokazuju iz godine u godinu, da su i te kako dorasli ovom zahtevom stilskom zadatku.

O kreacijama nezaobilazne Kendall Jenner i Belle Hadid bruji se od samog starta 71. po redu Kanskog filmskog festivala, ali za njima nisu zaostale ni ostale visoko profilisane manekenke, poput Victoria's Secret anđela: Sara Sampaio, Stella Maxwell, Irina Shayk i Elsa Hosk.

Ove devojke su dokazale da modeli mogu da pariraju najvećim holivudskim divama.

Međutim, Izabel Goulart - čuvena brazilska manekenka koja je čitavu deceniju bila član vodeće Victoria's Secret postave, ubedljivo je briljirala u domenu raskošnih, ali i vrlo izazovnih toaleta na ovogodišnjem crvenom tepihu Kana.

Na premijeri francuskog filma Sink or Swim ('Le Grand bain'), koji potpisuje nekadašnji glumac, a sada uspešan režiser i producent Gilles Lellouche, prelepa Izabel pojavila se u veličanstvenoj beloj kreaciji.

Zahvaljujući neočekivano nefromalnom kroju koji je podrazumevao jednu vrstu kombinezona sa ultrakratkim šorsom, te raskošan, dugi šlep - manekenka je izgledala poput svojevrsne moderne princeze. Veličanstveni dezen, krajnje ženstven dizajn, besprekoran i pomalo odvažan kroj, već su čuveni potpis libaskog dizajnera Zuhair Murada, odgovornog za najraskošnije toalete na crvenom tepihu.

Uz ovu impresivnu belo-srebrnu kreaciju, Izabel je uparila sandale sa tankim kaišićima komplementarne sedefasto srebrne boje, dok je izgled zaokružila visećim dijamantskim minđušama i kosom sa jedne strane zalizanom, a sa druge puštenom u blago uvijene talase.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/