Iako teksas nikada ne izlazi iz mode, denim + denim kombinacija ima svoje oscilacije i povremeno biva svrgnuta iz sveta trendova. Međutim, ako nas pitate ovaj duo je za sva vremena, a posebno za prolećne dane i divnih 20 stepeni plus.

Toga stava je očito i omiljena nam Sienna Miller koja skoro sve svoje daily kombinacije kroji na denim modelima, bilo da nosi jeans, košulju, haljinu ili tregere. Da joj se denim + denim sviđa, pokazala je na vrlo ženstven način kada je na ulicama Njujorka prošetala jedan casual look, inspirisan 80-im, ali sa njenim "Miller" šarmom.

Naime, simpatična plavuša, skrivajuči pogled iza urbanih Zac Posen naočara, obukla je farmerice sa štepom po sredini i laganu laneno-pamučnu košuljicu koju je vezala u čvor. Završnu reč u domenu garderobe dao je mantil od malo tamnijeg teksasa, naglašenih rukava i ramena. 

Kompletni teksas look Sienna je dodatno osvežila pink sandalama na malu i tanku štiklu, ali i žutom Frame oversize torbom od koje se lepa glumica ne odvaja već neko vreme.

apratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/