Iako svi sa nestrpljenjem očekujemo 19. maj kada će se održati venčanje Meghan Markle i princa Harrija, mediji širom sveta uveliko spekulišu o dizajneru i modelu venčanice, cveću koje će nositi, kao i o aksesaorima koje će poneti. 

Doskorašnja glumica i aktivistkinja još u novembru prošle godine kada je objavljena vest o veridbi, u više navrata je dokazala svima da ima besprekoran stil, iako je u nekim izdanjima čak odstupila od protokola koje nalaže britanska monarhija. 

Ipak, na samom venčanju Meghan će ne sumnjamo ispratiti određena pravila u vezi detalja:

# Tijara 

Na svom venčanju, zakazanom ove subote, sigurni smo da će buduća prinčeva supruga nositi nešto što je pozamljeno i potiče iz kraljevske kolekcije nakita. Mediju predpostavljaju da će to biti tijara. Podsetimo se, i Kate Middleton je ponela Cartierov komad koji vodi poreklo još od engleskog kralja George VI i potiče od sredine 20. veka. 

# Safir

U stilu "something old, something new, something borrowed, something blue" (nešto staro, nešto novo, nešto pozamljeno, nešto plavo) - plavi, skupoceni kamen mantra je kojom britanska kraljevska porodica se vodi već neko vreme. Nošenje safira datira još od kraljice Victorie, koja je 1840. godine nosila na venčanju plavi broš - poklon od princa Alberta. Ipak, portal Instyle predpostavlja da će Meghan poneti čoker Lady Di, sačinjen od bisera i safira.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/