Iako je danas sva pažnja medija bila okrenuta prema Meghan Marke, niko nije mogao da očekuje da će spotlight definitivno ukrasti Amal Clooney. Mada, ipak je to Amal.

Dok smo danas budno pratili dešavanja u Windsoru iščekujući dolazak mlade koja od danas ima titulu vojvotkinje od Saseksa, feed na Instagramu je počeo da "ludi" i to sa razlogom. Clooneyjevi su se pojavili! A to znači: dominacija stila od kog zastaje dah!

I tako je i bilo!

Amal i George stigli su na venčanje odeveni kao najveće zvezde današnjice. Dok je George, vidno srećan i raspoložen pokazao kako izgleda nikad bolje i ispunjenije (ali i mlađe), svi prisutni nisu mogli da skinu pogled sa njegove prelepe supruge!

foto: Reuters / Pool

Pravnica i majka dvoje dece pojavila se u neodoljivoj haljini Stelle McCartney koja je u gornjem delu ispratila figuru lepe crnke sa polunabranim kratkim rukavima i ovalnim izrezom dok od struka je malo puf da bi se od bokova sužavala do članka uz diskretni šlic pozadi, kao i trakasto vezivanje koje imaju malu asimetriju.

foto: AP / Ian West

Žutu kreaciju Amal je iskombinovala sa zlatnim salonkama i fenomenalnim šeširom u istoj boji sa decentnom mrežicom.  

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/