Uvek nas obraduju slavne ličnosti koje na poseban način poštuju i cene svoje kolege, a to se upravo dogodilo na sinoćnom nastupu Jennifer Lopez koji se desio na dodeli Billboard nagrada. 

Prilikom izvođenja svoje nove pesme Dinero, J.Lo se opredelila za jedan poseban outfit, daleko od onog što smo inače navikli - prvokativni bodi i čizme sa cirkonima. Strani modni mediju smatraju da je inspiraciju za maestralni look pronašla u spotu pesme Alright iz 1989. godine koju je izvela fenomenalna Janet Jackson. 

Iako je na početku nastupila u raskošnom, svetlucavom korsetu i širokim pantalonama, njena druga modna metamorfoza postala je predmet diskusije mnogih modnih portala.   

Baš kao i Janet, Jenny je izabrala do perfekcije iskrojeno odelo, doduše u beloj boji (Jacksonova je nosila crno-beli ansambl u spotu) kog su činili vrećaste pantalone, sako sa košuljom i kravatom. U stilskoj igri su učetvovali i šešir, kao i crne čizme i rukavice, oplemenjene Jenny from the Block momentom koji je podrazumevao dijamantske narukvice. 

Malo gangster stila, Jackson uticaja, a po vrh svega Jennifer vajba.

Pevačica je objasnila zašto je institucija ne samo muzike i igre, već i dobrog osećaja za modu i transformaciju na sceni. 

Takođe, poslušajte i pesmu Alright iz koje je Lopozova "izvukla" inspiraciju za svoj performans. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/