Zgodna plavuša koja je prošle godine osvojila glumački svet sjajnom bravurom u filmu "I, Tonya" važi za jednu od najlepših žena na svetu. Sa samo 28 godina, australijska lepotica je obezbedila svoje mesto na "A" listi najtraženijih glumica, dizajneri kao da su zavisni do njene pojave, nosilac je mnogih kampanja, i čest gost najzanimljivijih događaja.  

Margot je takođe jedna od najbolje odevenih dama koja izgleda vrlo sređeno, sofosticiranoo i moderno.

Šta njen stil čini tako inspirativnim?

Robbie evidentno zna da joj odgovaraju ženstveni komadi, smelo kombinuje jednostavne komade sa statement detaljima i krojevima koje krasi možda neobičniji print. I da, kod nje je uvek primetna mala doza holivudskog old school glamura. 

Moć odela

Ovde ne mislimo na klasično odelo, savršeno skrojeno sa belom svilenom košuljom. U izvođenju Margot, efektno odelo s potpisom Dolce i Gabbane na crveno-crne prugice i sa malim cvetom na reveru uvek izgleda moćno i primećeno!

Statement komad

Crveni džemper Alexandera McQueena sa vezom floralnih i životinjskih motiva izgleda vrlo efektno kada ga Margot iskombinuje sa košuljicom na pruge.

Mala crna haljina

Kada Australijanka obuče LBD, ona u startu izgleda wow uz efektne čizme na platformu. Naravno, kombinacija je nadograđena i sa trendi naočarama... 

Mali detalji  

Svakako da jedna ležerna kombinacija može da dobije skroz drugačiji smisao ako je osvežite sitnim, ali pažljivo odabranim detaljima. Tako je u ovom stajlingu Margot farmerice oplemenila zanimljivom petljicom, dok su svetlucave papuče unele i malo glamura u celokupni look. 

Ladylike

Glumica je izabrala veoma ženstvenu koktel haljinu sa cvetnim dezenom, a girlish look pojačala mašnom i karnerićima. 

Trendi kombinezon 

Zvezda filma "I Tonya" smelo je ponela military kombinezon, uparivši ga sa fantastičnim crnim sandalama i malom, belom tašnom. Veoma trendi i interesantno!

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/