Simpatična plavuša u beauty domenu zadržala je svoj provereni recept - lagana šminka i diskretno isticanje očiju braon senkom, ali zato odelo je bilo prava modna priča!

Zajedno sa voditeljem Jimmy Fallonom, australijska glumica je napravila pravi TV spektakl i ne samo da je publiku dovela do suza od smeha, nego nas je oduševila svojom glam kombinacijom.

Sa rizičnim, ali veoma uspešnim izdanjem, Cate Blanchett nas je vratila na podijume duskoteka tokom sedamdesetih godina. Za ovu priliku izabrala je odelo veoma jednostavnog kroja - skinny panralone i kratki sako sa rajfešlusom.

Međutim, svedeni kroj je u potpunosti dobio drugi, party smisao, zahvaljujući materijalu od kog je sačinjen i fenomenalnoj boji - svetlucavi lateks i jarka nijansa indigo plave. 

Zlatnim lančićima, naočarama za sunce i belim salonkama Cate je nadogradila stajling koji nas je najviše podsetio na momente ljudi koji su izlazili u Studio 54, kultnu diskoteku kojoj je pop i disko kultura bila imperativ tokom sedamesedetih godina 20. veka. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/