Današnje tendencije srušile su sve barijere i pravila u modnom svetu. Ali opet, nema puno onih koji hrabro eksperimentišu sa modom. Jedan takav smeo iskorak nedavno je napravila It devojka - Gigi Hadid koja se za večeru sa prijateljima opredelila za Vivienne Westwood venčanicu iz kreatorkine bridal kolekcije!

Veoma neočekivano i iznenađujuće, priznajemo. 

Svilena haljina na kopčanje sa zatvorenim rolka-dekolteom i dugim rukavima imala je nekoliko detalja koji su je istakli. Jednostavan kroj oplemenjem je svilenim kaišem, dok je sama rolka nadograđena mašna-maramom koja se veže oko vrata. 

Shodno mladalačkom senzibilitetu i Westwood buntu, duga kreacija ima izarazito naglašen šlic koji "govori" da je venčanica stvorena za visoke i dugonoge mlade. I zato nas ne iznenađuje što je ovakav, po malo i provokativan model venčanice bio izbor lepotice koja je srebrnim cipelicama od pliša zaokružila jednu vrlo specifičnu kombinaciju za izalzak u grad. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/