Holivudska boginja Sharon Stone (60) juče je briljirala na Paris Art and Movie nagradama u jednom odevnom izdanju koje oduzima dah u svakom pogledu. Još jednom, glumica je pokazala kako treba da izgleda dama koja gazi u sedmu deceniju - odmereno i zanosno!

Zvezda kultnih filmova CasinoBasic instincts, kojoj godine apsolutno ne mogu ništa opredelila se za crnu, midi haljinu koja se blago širi od struka. Jednostavnost kreacije je oplemenjena transparentnim prorezom u gornjem delu, kao i džepovima koji se nalaze kod kukova. 

Ipak, posebnu draž kombinaciji dali su pažljivo odabrani detalji - sandale koje se vezuju oko članka kožnom petljicom, satenska tašna sa srebrnim ukrasima i maestralni aksesaor za glavu! Crna marama sa biserima nalik turbanu sakrila je dobar deo glumičine platinaste kose te kompletan look podigla na jedan šik nivo koji je inače tako specifičan za Parižanke. 

Naočare sa transparentnim staklima i zlatnim okvirom su definitivno retro memenat, ali svedena šminka koju su činili ružičasto rumenilo i maskara su svakako novi beauty trend koji u fokus stavlja prirodan izgled. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/