Navikli smo da nas impresionira modernim krojevima i stajlinzima koje pristaju najboljim street style zvezdama, zato su nam valjda i očekivanja velika kada je ona u pitanju. Ipak, i Letizji očito ponestaje ideja u jednom trenutku, kada se vrati na svoju pređašnju modu koja je dosta konzevativnija i bliska jednoličnoj Kate Middleton. 

Naime, lepa kraljice je prisustvovala obeležavanju Internacionalnog dana posvećenog gluvima i slepima u Benidormu u Španiji.

Za ovu priliku Letizia se opredelila za svetoloružičastu košulju Hugo Bossa sa crnom, šipkanom bordurom po vertikali, blizu kopčanja, s obe strane koju je finiširala crnom satenskom suknjom visokog struka, midi dužine. 

Ovo jednostavno ali vrlo jednolično i pomalo konzeravtivno izdanje, idealno za posao u banci ili nekoj administraciji Letizia je "spasila" Gianvito Rossi sandalama na špic sa prozirnim PVC kaišem. Od nakita, kraljica je izabrala diskretne viseće minđuše u obliku stilizovanih listova koje potpisuje Coolook, dok je po pitanju šminke ostala dosledna nežnim, rozikastim nijansama pudera i karmina.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/