Prelepa Jessice Chastain juče je prisustvovala manifestaciji Woman Walks Ahead u Njujorku u jednoj, tako specifičnoj kreaciji da pored reči hvale, moramo da se osvrnemo i na smelost i uspešno eksperimentisanje, kako sa krojem kreacije, tako i sa crno-belom igrom. 

Zvezda filmova Mollys Game i Miss Sloane se opredelila za Givenchy umetničko "ostvarenje" u pravom smislu te reči, inspirisano čarlston kulturom i modom osamdesetih godina 20. veka. Haljina je u gornjem, desnom segmentu bela, dok je ostali deo, kao i suknja crn sa apstraktnim motivima. Kreaciju krasi i preklop, koji se u suprotnom smeru nastavlja na suknju, dok su rubovi donjeg dela oplemenjeni karnerima. 

Ukoliko gledamo haljinu sa desne strane, zaključićemo da je u potpunosti drugačija od leve i ova specifičnost i asimetrija su svakako remek-delo projektovano na rtw koktel haljinu, a ne na houte couture kreaciju. 

Chastainova je izabrala crno-bele sandale sa diskretnim kaiševima, a pun pogodak je ostvarila sa ružem u fuksija nijansi koji je njene lice "otvorilo" i pružio taj završni touch savršenom glamuroznom izdanju.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/