Naime, lepa crnka juče se pojavila u katedrali St.Paul u Londonu gde je održana proslava jubilarne 200. po redu službe redova Order of St. Michael i St. George, na kojoj se dodeljuju priznanja svim individualcima za neverovatna dostignuća u raznim poljima delovanja.

Angelina je uspela da ukrade pažnju svih prisutnih izgledajući poput pripadnica britanske kraljevske porodice. Beličastokrem couture kostim sa pensil suknjom koji potpisuje britanska kuća Ralph & Russo istakao je vitku, mršavu figuru holivudske glumice koja je izgledala božanstveno, sveže i raspoloženo.

Za to je velikim delom zaslužna kreacija koja je daleko od klasike. Naime, ovalan i polunabrani dekolte ispratili su 3/4 rukavi, strukiran gornji deo sa polupreklopom u levom delu koji se nastavio u vidu sitne dve falte na suknju, zatim pensil suknja sa diskretnim skrivenim šlicem.

Detalji su bili maestralni - rukavice, takođe nabrane, zatim mikro kompaktna metalik torbica sa kratkim lancem, zlatni broš, salonke i fenomenalan fascinator koji je ukrasio glumičinu svedenu punđu. Naravno sve u nijansi haljine.

Beauty je bio u službi prirodnog izgleda te je licem glumice dominirao beličasti ten, usne osvežene neutralnim balzamom u boji kože, raskošne trepavice i senka u smeđoj nijansi koju Angie inače obožava da koristi i koja efektom liči na smokey eye.

Inače, Angelina je na ovaj bitan događaj pozvana kao jedna od dama koje su primile orden časti od Reda. Još 2014. godine imenovana je za počasu damu za sav doprinos koji je dala u radu britanske spoljne politike, kao i za svoj opsežan rad na kampanji za okončanje seksualnog nasilja u ratom zahvaćenim zonama.

Naravno, izgled lepe glumice ipak nije naišao na potpuno pozitivne reakcije. Pored sjajnih komentara za odabir kreacije i njenu posvećenost gostima službe, a posebno omladini koja je željno iščekivala da se slika sa holivudskom divom, Angie je opet naišla na stare komentare mnogih da je i dalje "užasno" i "anoreksično" mršava. Mi ne želimo da budemo toliko sitničavi, jer je ovo do sada jedno od najboljih odevnih izdanja lepe glumice koje nadjačava sve ostale utiske. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/