Kraj sedmice, plaža, popodnevno piće sa prijateljima i Los Anđeles. Mnogi od nas ovako zamišljaju idealnu nedelju, ali nekima kao što su Jennifer Lopez i Dakota Johnson ovo je uobičajena stvarnost. 

I iako se dve zvezde juče nisu srele, ono što im je bilo zajedničko je svakako dezen koji su ponele, ali u različitim odevnim izvođenjima. 

J-Lo je maksimalno istakla svoje zavodljivo telo u kompletu bele osnove sa tankim, teget linijama. Top sa tankim bretelama i pojasem tik ispod grudi, uparen je sa širokim suknja-pantalonama, izgleda omiljenim modelom pantalona, jer ih latino diva često nosi. 

Letnji, malo provokativniji ansambl, 48-godišnja zvezda je nadogradila belim bolerom i sandalama, tašnom takođe na štraftice, kao i njenim oniljenim aksesoarima - alkama i upečatljivim naočarama i tako ostala u potunosti dosledna seksi look-u. 

Na sledećoj stranici pogledajte stajling Dakote Johnson:

PageBreak

Sa druge strane, zvezda filma Fifty Shades Freed izabrala je romantičniji outfit, opredelivši se za dugu, crno-belu haljinu na preklop. Duga prugasta kreacija, veže se oko struka diskretnim kaiščićem i napred se završava polukružno. 

Dakota je ravnim, crnim papučama, šarenom torbom i naočarima zaokružila jednu celinu, veoma inspirativnu i rekli bismo idealno za sve letnje prilike.   

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/