Manekenskim hodom, lepa Rosie juče je na Beverli Hilsu prošetala jedno veoma efektno izdanje, inspirisano modom osamdesetih, ali i devedesetih godina 20. veka. 

Modni eklektizam na kome bivši Victoria Secret anđeo bazira svoj modni ukus, bio je na visokom nivou i ovog puta, kada je blistala u svakom domenu, prilikom odlaska na kafu sa prijateljima. 

Naime, zgodna plavuša je belu majicu na široke bretele koja se petljicama veže na leđima i koja je bila veoma trendi 90-tih, uparila sa baggy belim farmericama visokog struka. 

Oversize+slip varijantu manekenka je nadogradila fantastičnim izborom detalja koji su izgledu podarili jedan moderan, trendi momenat, a koji su jednostavan ansambl podigli na viši nivo. 

To su: braon kaiš, Gucci tašna i sandale francuskog kreatora Jacquemusa koje su za svaku pohvalu i iskreno: predmet su naših želja! A što se tiče beauty sfere, urednica bloga Rose Inc zna šta je u trendu - pogled sakriven iza tamnih naočara i nežne, roze intervencije na usnama i obrazima.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/